https://dekleineruitenwasser.com/https://dekleineruitenwasser.com/https://dekleineruitenwasser.com/

De kleine ruitenwasser


Diensten

Ruitenwassen en veel meer!

Uw ramenwasser voor elke klus!

Onze ruitenwasserij maakt de ramen van privé woningen en bedrijven weer kraaknet. Ook KMO’s kunnen beroep op ons doen, want geen gebouw is voor onze ramenwasserij te hoog of te groot. Voor alles is een oplossing, zodat we zelfs de moeilijkst te bereiken ruiten of oppervlaktes weer proper kunnen krijgen.

Wij leveren alles kraaknet af, niet alleen het raam, maar ook de raamprofielen en vensterbanken reinigen we mee? Iets wat niet iedereen doet!

Wij doen veel meer dan enkel ramen.

Naast ramen wassen wij ook rolluiken, dakkoepels en veranda’s. We maken dakgoten proper, kuisen aluminium platen, luifels, reclamepanelen enzovoort. Als u iets heeft wat schoongemaakt moet worden kan u ons best contacteren.

Veel kans dat wij de oplossing zijn voor uw probleem!

Na verbouwing of nieuwbouw

Last van sluier of vlekken?

Sluier en vlekken op glas kunnen zo hardnekkig zijn dat ze met alleen wassen moeilijk te verwijderen zijn. Er zijn meerdere oorzaken voor dergelijke strepen en vlekken, die soms al ontstaan tijdens de bouw of verbouwing van uw woning. Een andere grote factor zijn de weersinvloeden, waardoor op de gevel boven de ramen of op het glas zelf vlekken en sluiers kunnen ontstaan. Door het niet regelmatig reinigen van ramen kan er ook een minerale sluier op het glas achterblijven.

Mogelijke oorzaken van sluier:

weersinvloed, zure regen, uitlaatgassen, kalkaanslag, zoutaanslag, chemische producten of silicone-en lijmresten.

Voor elk type vlek of sluier heb ik de oplossing

Reinigen zonnepanelen

Zorg voor gegarandeerd rendement

Zonnepanelen zijn kostbaar en brengen het meest op als hun rendement optimaal blijft. Ook de levensduur gaat langer mee als u deze regelmatig laat reinigen. Omdat ze altijd in weer en wind liggen meestal op daken, krijgen ze het hard te verduren. Wij zorgen ervoor dat het rendement en levensduur van uw zonnepanelen optimaal blijft.

Doordat er zich een laagje vuil gaat vormen om de zonnepanelen, kan het rendement jaarlijkse verminderen tot 2 à 3%. Als u die vervuiling jarenlang laat aanslepen, zorgt dit voor een behoorlijk energieverlies.

Osmose – goed voor het milieu!

De ideale reiniging van zonnepanelen gebeurt met osmose. Osmose zuivert leidingwater tot zijn puurste vorm, waardoor er geen andere stoffen in het water achterblijven. Dit is een snelle en efficiënte werkwijze die geen nabehandeling of gebruik van additieven vereist.

Door het gebruik van osmosewater vormen zich geen strepen bij het reinigen van zonnepanelen of andere glasoppervlaktes. Omdat het zo puur is en er geen chemische producten moeten toegevoegd worden is het heel milieuvriendelijk. Iets wat tegenwoordig ook niet onbelangrijk is!

Bel snel voor een gratis offerte

0490/44.66.75

0